TE U12, Prijedor (BiH)

22.6. – V finalu poraženk je bila Kristina najprej boljša od Marije Lozovaje s 41, 41, še večji uspeh pa je dosegla v finalu dvojic, kjer sta Kristina in Dasha (Daria Solovyeva) zmagali z rezultatom 64, 64 proti kasnejši zmagovalki med posameznicami Mariji Elenovi in Aleksandri Stepanovi.

21.6. – V igri dvojic sta Kristina in Darja najprej premagali hrvaško dvojico Gavrič, Luzija s 63, 64, potem pa še bosansko dvojico Ivo Matić in Snežano Stević s 62, 62. Jutri bosta v finalu igrali proti dvojici Marija Elenova (Mak), Aleksandra Stepanova (Rus). Zanimivo je, da sta se Elenova in Stepanova med seboj pomerili v polfinalu za vstop v finale posameznic, kjer je bila boljša Elenova 64, 63, zdaj pa se bo v finalu pomerila s Kristinino sotekmovalko Darjo Solovjevo, kar pomeni, da bo tudi finale dvojic zelo kvaliteten.
Kristina je poleg igre dvojic prišla v igri posameznic med poraženkami (GS12 – Girls Singles 12 Main Draw – Consolation) do finala, kjer bo igrala proti Rusinji Mariji Lozovaji.

20.6. – V igri dvojic je bila Kristina uspešna v prvem kolu skupaj z Darjo Solovjevo proti Armini Izić (BiH) in Mariji Lozovaji (Rus) s 61, 60. V četrtfinalu ju čaka hrvaški par Lorena Gavrič, Tamara Luzija.

19. 6. – Kristina je v prvem kolu žal izgubila s 6-7(5), 3-6 proti Rusinji Aleksandri Stepanovi, ki je bila v mesecu maju že zmagovalka turnirja SEB Tallink Junior Open v Tallinnu v Estoniji in bila v četrfinalih TE Izida Cupa 2012 v Dobriču v Bolgariji in v aprilu  v četrtfinalu na TE 23 April Cup v Antaliji v Turčiji.

18.6. – Kristina je že na poti na turnir TE Europe Prijedor – BiH. Žal ima smolo z žrebom, saj se bosta srečali med sabo dve najmočnejši igralki turnirja Kristina Novak in Rusinja Stepanova, ki je prva nosilka. V parih bo Kristina igrala z Rusinjo Dasho Solovyevo.